avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrebare?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrebare?

Ce se intampla daca imi expira contractul de inchiriere pe sediul social
Ce risc si ce act normativ prevede asta?
Cel mai recent răspuns: Canon01 , utilizator 15:09, 6 Ianuarie 2012
E bine sa duceti la registrul comertului un act aditional de prelungire a contractului de inchiriere pentru actualul sediu social sau sa declarati un alt sediu. O firma fara sediu nu exista.
Art. 237. - (1) La cererea oricărei persoane interesate, precum şi a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, tribunalul va putea pronunţa dizolvarea societăţii în cazurile în care:
c) societatea şi-a încetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu îndeplineşte condiţiile referitoare la sediul social sau asociaţii au dispărut ori nu au domiciliul cunoscut sau reşedinţa cunoscută;
Legea 31/1990
daca functioney cu un sediu expirat se poate considera acesta ca fictiv?
daca da argumentati va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata teomicri teomicri Firma e suspendata din februarie 2010 ,iar contractul de inchiriere al sediului a expirat in martie 2010.La acea adresa nu mai exista nicio firma deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Care este sanctiunea pentru sediu expirat Albert Kurtyan Albert Kurtyan Care este sanctiunea pentru ca mi-a expirat contractul de inchiriere la un sediu de societate si nu l-am prelungit?:O (vezi toată discuția)
Sediu expirat manuelle manuelle Buna ziua. Am deschis o actiune in instanta impotriva unui debitor al meu si la primul termen am aflat ca are sediul expirat si instanta a stabilit un alt ... (vezi toată discuția)