avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decizie de impunere contestata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decizie de impunere contestata

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o parere: daca am contestat decizia de impunere si,implicit, raportul de inspectie fiscala, mai inregistrez in contabilitate rezultatele acestuia?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 12:33, 30 August 2010
asteptati sa va vina raspunsul de admitere sau respingere a contestatiei , sau solutionare a contestatiei!
Daca ati inregistra rezultatele inspectiei fiscale se prezuma ca sunteti de acord cu acestea si cu continutul Deciziei de imputare situatie in care nu are rost sa le mai contestati.
Contestatia, nu suspenda executarea actului administrativ fiscal.Pana la verdictul favorabil(rare ori este in favoarea contribuabilului, stabilit de DGFP)sunteti obligat sa va inregistrati cu obligatiile de plata,intrucat ele va vor fi trecute in fisa contribuabilului.Ulterior le veti storna, in caz de verdict favorabil.
Aveti solutia constituirii unui provizion pe care sa-l stornati in caz de solutionare favorabila.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de impunere (finante) danadaia danadaia Buna ziua In urma unei contestatii facute la D.G.F.P ca urmare a unei inspectii fiscale de fond am primit urmatorul raspuns: In vederea solutionarii ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie tva GABITU GABITU Buna ziua, Am urmatoarea speta: Am avut control ptr rambursare TVA. La data controlului nu am putut prezenta notificarea vanzatorului cu privire la ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie anaf mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Contestatia depusa impotriva unei decizii de impunere, emisa de ANAF in urma unei inspectii fiscale partiale, a fost respinsa de serviciul ... (vezi toată discuția)