avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu-mi acorda premiul castigat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu-mi acorda premiul castigat

buna ziua.
de curand am castigat un premiu la [EDITAT] care consta intr-un an de abonament gratuit.
m-am dus la sediul lor pentru a ridica premiul si surpriza, nu-mi pot acorda "premiul" (desi am fost instiintat pe email ca am castigat si apar in baza lor ca si castigator) pe baza faptului ca nu sunt din bucuresti.
intradeva, in regulament sa scrie la dreptul de PARTICIPARE - "sa fie persoane fizice rezidente in Bucuresti"
problema e alta. daca nu corespund conditiilor de PARTICIPARE de ce am participat ? si pe deasupra am mai si castigat.
nu mi se pare normal sa castig si sa-mi spuna ca nu am dreptul. m-au amagit degeaba. cu datele utilizatorilor de abonamente, puteau introduce in "urna" doar persoanele care corespundeau cu conditiile de participare.
au de dat vreo 90 de premii. ce se intampla daca toti cei 90 de castigori nu sunt din bucuresti ?
nu e corect. credeti ca as putea sa-i dau in judecata ? as avea vreo sansa ?
multumesc
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:27, 4 Septembrie 2010
nu pot lua viza de flotant daca nu este de acord proprietarul din cate stiu.
am inteles regulamentul. ce ma deranjeaza si ma enerveaza este faptul ca am participat la acest concurs desi nu aveam dreptul ca sa zic asa. a fost greseala lor si vreau sa rezolv intr-un fel.
bia99 a scris:
ce ma deranjeaza si ma enerveaza este faptul ca am participat la acest concurs desi nu aveam dreptul ca sa zic asa. a fost greseala lor

Aici cred ca gresiti. Scopul regulamentelor este tocmai de a pune in tema participantii cu privire la conditii, organizatorii verificandu-le doar dupa extragerea sau desemnarea castigatorilor. Parerea mea este ca nu e greseala lor ca ati participat la concurs.
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
ContSters20980, utilizator
daca aveti contract de inchiriere inregistrat la sectia financiara, e deajuns sa-l prezentati in orginal si copie la serviciul de evidenta persoane si nu mai aveti nevoie de prezenta gazduitorului si nici de actul de proprietate al acestuia
daca as vrea sa-mi fac viza de flotant, pe adresa unui prieten se poate?
fara contract de inchiriere. sa spunem ca un prieten care ar fi de acord sa-mi faca viza de flontant.
care sunt pasii de urmat?
Formularul de cerere tip pentru stabilirea reşedintei - de la ghişeul serviciului;
Actul de identitate al solicitantului, care să nu fie expirat sau deteriorat - original şi copie;
Actul de identitate al proprietarului imobilului la care se solicită stabilirea vizei de
reşedinţă - original şi copie;
Actul de proprietate al găzduitorului (proprietarului) - original şi copie;
Timbru fiscal în valoare de 1 leu;

Alte discuții în legătură

Concurs dubios eve22 eve22 deci, am cumparat niste pakete de tigari nu dau ex cica nu e voie pe site, le am inscris pe un site la un concurs, am castigat prin intermediul unor coduri de ... (vezi toată discuția)
Acordare premiu concurs - ce spune legea? mnick mnick Salutare tuturor! Se da un concurs, cu premii pentru clientii si vizitatorii unui website. Castigatorul este ales aleator, dintre participantii la concurs, ... (vezi toată discuția)
Care este legislatia pentru realizarea de concursuri on-line cu premii? ContSters57298 ContSters57298 Buna ziua, As dori daca se poate niste informatii privitoare la realizarea unui concurs on-line cu premii. Firma noastra a beneficiat de un \\"lifting\\" de ... (vezi toată discuția)