buna ziua.
de curand am castigat un premiu la [EDITAT] care consta intr-un an de abonament gratuit.
m-am dus la sediul lor pentru a ridica premiul si surpriza, nu-mi pot acorda "premiul" (desi am fost instiintat pe email ca am castigat si apar in baza lor ca si castigator) pe baza faptului ca nu sunt din bucuresti.
intradeva, in regulament sa scrie la dreptul de PARTICIPARE - "sa fie persoane fizice rezidente in Bucuresti"
problema e alta. daca nu corespund conditiilor de PARTICIPARE de ce am participat ? si pe deasupra am mai si castigat.
nu mi se pare normal sa castig si sa-mi spuna ca nu am dreptul. m-au amagit degeaba. cu datele utilizatorilor de abonamente, puteau introduce in "urna" doar persoanele care corespundeau cu conditiile de participare.
au de dat vreo 90 de premii. ce se intampla daca toti cei 90 de castigori nu sunt din bucuresti ?
nu e corect. credeti ca as putea sa-i dau in judecata ? as avea vreo sansa ?
multumesc
perioada de valabilitate e de max un an. se face, de regula, pt perioada in care locuiti la alta adresa mai mult de 30 zile.
sunt de parere sa intrebati intai la regia de transport daca va da premiul in caz ca veti avea viza la data ridicarii premiului, sau sa recititi regulamentul. in cazul in care cf regulamentului nu va incadrati, in instanta nu veti avea vreo sansa
Concurs dubios
eve22
deci, am cumparat niste pakete de tigari nu dau ex cica nu e voie pe site, le am inscris pe un site la un concurs, am castigat prin intermediul unor coduri de ... (vezi toată discuția)