avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declaratie administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declaratie administrator

Poate administratorul unei societati sa dea o declaratie pe proprie raspundere cu privire la activitati ale societatii, pentru perioada in care acesta nu era administrator?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 22:54, 30 August 2010
Raspunderea administratorului se face pe perioada cat a ocupat aceasta functie. Nu puteti da o asemenea declaratie pe o perioada anterioara.
cip200 a scris:

Raspunderea administratorului se face pe perioada cat a ocupat aceasta functie. Nu puteti da o asemenea declaratie pe o perioada anterioara.


D-voastra ne spuneti ce nu se poate face..
Vechiul administrator nu mai are calitate in firma si, oricum, nu mai e de gasit
Care este, insa, solutia pe care o propuneti d-voastra ?..

Am gasit in mod frecvent, pe acest forum, tot felul de raspunsuri, dintre care unele propuneau solutii elaborate, bine argumentate legal, altele doar confirmau sau infirmau o intrebare.
Am fost incantat uneori de maniera foarte bine argumentata in care unii consultanti ofereau anumite raspunsuri, insa unele dintre aceste raspunsuri strict teoretice nu puteau fi transpuse in practica la fel de usor.

Ceea ce incerc eu sa spun e ca multi din cei care ofera raspunsuri bine argumentate teoretic, atunci cand se afla in fata unui ghiseu al unei institutii publice, devin dintr-o data foarte pragmatici si cauta, in primul rand, sa-si rezove problema in maniera cea mai rapida cu putinta.

Pana la urma, asta ii intereseaza si pe clientii nostri, pentru ca sunt convins, ca nu sunt singurul care s-a confruntat cu problema asta:
Clientul e mai putin interesat de explicatiile consultantului, in care el ii dovedeste cum stau lucrurile si ca are dreptate. Clientul e interesat ca el sa-si rezolve problema si demersul sa-i fie incununat de succes !.

Asa ca revin si va intreb: Care este solutia, pe care o propuneti, pt ca eu am incercat sa fac un compromis cat mai realist, care sa dea si o acoperire legala situatiei expuse aici ?
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)
Probleme privind o cesiune angelmugler angelmugler Persoana pentru care am lucrat a preluat o firma prin cesiune de la un partener de afaceri, aceasta urmand a fi pe numele meu si al fiului lui, 50%-50%, ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)