Buna ziua!
Am si eu o problema la care as vrea sa imi raspundeti.In anul 1992 parintii mei si-au revendicat pamantul care a fost luat in timpul comunistilor.Tatal meu nu a mai apucat sa primeasca pamantul deoarece a decedat in anul 1992.Mentionez ca cererea s-a facut de cei doi parintii la comun,nu pe parcele.Mama primeste pamantul cerut,iar in anul 2005 vinde cateva parcele unui nepot(act vanzare-cumparare).Mama decedeaza in anul 2007.In anul 2008 cumpar si eu 2 parcele de la nepotul meu(act de vanzare - cumparare).Tin sa mentionez ca mama nu a vandut mai mult de 75% cat i revenea dupa moartea tatalui.Noi suntem 4 frati si niciunul dintre frati nu au cerut nimic pana in prezent.Acum au cerut anularea comisiei de la primarie care au pus la dispozitie actele mamei cu care a putut vinde nepotului.As dori sa stiu daca eu ,care am cumparat de la nepotul meu as putea pierde acest pamant si daca as pierde , as putea fi despagubit de catre cineva si de cine?Totodata as dori sa stiu daca se poate anula o comisie de la primarie,si daca se poate actele de vanzare -cumparare se anuleaza,sau ce se intampla cu ele?Va multumesc.
Comisia nu se poate anula, dar actele emise , da. Actiunea introdusa nu e de anulare a comisiei, dar nu asta e important. Daca se obtine anularea titlului de proprietate al mamei dv., se anuleaza si actele incheiate in baza titlului anulat.
Testament
george-lucian
Buna ziua,mama a primit de la bunicul prin testament autentic pamant la fel ca si toti fratii si surorile ei ,acum mama vrea sa ii faca act cumparare vanzare ... (vezi toată discuția)