avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice plângerea
Discuție deschisă în Achiziţii publice

plângerea

Buna ziua,
Introducerea plângerii împotriva unei decizii a C.N.S.C. suspendă procedura de achiziţie???? Menţionez că art. 277 din O.U.G. 34/2006 a fost abrogat de O.U.G 76/2010!
Mulţumesc anticipat pentru răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: vizamali , utilizator 09:09, 31 August 2010
Depunerea unei contestatii la CNSC nu suspenda de drept procedura . In practica , multe autoritati contractante suspenda procedura.Va aduc in atentie prevederile art. 256^3 din OUG 34/2006 actualizata la zi.
Similar depunerii Contestatiei este si atacarea cu plangere la curtea de apel a deciziei CNSC-ului. Revedeti art 283 si urmatoarele din OUG 34/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnsc contestatie melcsy melcsy unde se poate contesta decizille CNSC-lui? la curtea de apel? sau la tribunal? (vezi toată discuția)
Depunere contestatie la cnsc miki_M miki_M In cazul depunerii unei contestatii la CNSC privind reevaluarea ofertelor , procedura de achizitie se suspenda??? Daca da, care este temeiul legal?? Va ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006 / contestatie decizie cnsc / act administrativ? stanceni stanceni In urma unei contestatii depuse la CNSC aceasta din urma emis o decizie, pe care am atacat-o in teremnul legal la curtea de apel cu o plangere, in cadrul ... (vezi toată discuția)