avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare

cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O
Cel mai recent răspuns: agathanucristi , utilizator 13:27, 31 August 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Avand in vedere ca s-a formulat de catre parati o cerere legala de acordare a unui termen pentru angajarea unui aparator, la acest moment nu aveti nici un motiv pentru a formula intampinare.
Daca la urmatorul termen se va depune reconventionala de care va vorbeam, situatie mai sus expusa de mine, atunci puteti solicita un termen pentru a lua la cunostinta de continutul acesteia si formula intampinare.;)
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.eu vreau ca procesul sa se termine mai repede.este vorba de bransarea mea la gaze de coloana blocului ,iar vecinii ma tot amana de 1 an.in bataie de joc din cauza ca sunt saraca,avand un venit de 442 lei.a aparut in ultima perioada ceva legi referitoare la dreptul la acces gaze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)
Intampinare reconventionala? Filimon Aurel Filimon Aurel Am avut astazi al doilea termen in procesul intentat impotriva angajatorului. La primul parata a amanat pentru lipsa de aparare. Acum la cel de-al doilea a ... (vezi toată discuția)
Intampinare la a 2-a infatisare se poate? lana51 lana51 intr-un proces cu Asociatia de proprietari, s-a amanat cauza pe o alta data! cum se cheama actiunea pe care o pot face impotriva reclamantului? se numeste tot ... (vezi toată discuția)