Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca este corecta abordarea politistilor de la ARR in urmatoarea situatie:un autocar a fost oprit de un agent ARR,cerand rovinieta iar soferul neputandu-i face dovada ca exista pt ca nu o avea la el,politistul nu i-a incheiat un proces verbal cum era normal si sa il sanctioneze...ci doar i-a fotografiat actul de identitate si i-a zis ca amenda va fi trimisa acasa....intrebarea mea este:cum pot contesta..cum pot face plangere contraventionala impotriva amenzii daca nu exista un proces verbal....si cat de legal este acest lucru cu fotofrafiatul actului de identitate...
va multumesc mult
Da,stiu multumesc pt raspuns..insa de ce nu a incheiat procesul verbal la locul controlului?pai asa poza CI o are si ar putea trimite cand doreste dansul....cum dovedeste ca atunci la acea data si aceea ora a fost controlul?doar dupa spunele agentului???
Cam ciudat.Cei de la ARR nu sunt politisti ci inspectori ARR si nu pot emite procese verbale.Ei trebuie sa fie insotiti in controale si de politisti de la rutiera,Probabil de aia au si dat-o dupa copac cu poza fara a intocmi proces verbal.Daca veti primi proces verbal prin posta cel mai bine e sa-l contestati in instanta,aveti sanse sa castigati.
Amenda radar
oanaelena
am si eu o intrebare.m-a prins radarul nou cu 91 km/h in localitate.m-a oprit politia si mi-a cerut actele dar nu mi-a facut proces verbal.doar atat mi-au spus ... (vezi toată discuția)