Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

Mihaela Nevoie, Avocat
 Mihaela Nevoie, Avocat 	
			 gunnar 
	    	Utilizator

gunnar 
	    	Utilizator	    

:este legal procesul verbal intocmit in baza unei poze?
 gunnar, utilizator
 gunnar, utilizator 	
			 Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

stelian67 
	    	Utilizator

stelian67 
	    	Utilizator	    

monalisaalina 
	    	Utilizator

monalisaalina 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 t-balt	                   

Am fost oprit in trafic fara nici un motiv de un agent al politiei rutiere. Acesta s-a legitimat si a cerut actele la control. L-am intrebat motivul opriri ... (vezi toată discuția)
	                    t-balt	                   

Am fost oprit in trafic fara nici un motiv de un agent al politiei rutiere. Acesta s-a legitimat si a cerut actele la control. L-am intrebat motivul opriri ... (vezi toată discuția)

AvadaniG	                   

Astazi 28.12.2010 am primit o scrisoare prin care am fost anuntat ca am primit o amenda contraventionala pentru ca pe data de 14.10.2010 am circulat pe DN2 km ... (vezi toată discuția)
	                    AvadaniG	                   

Astazi 28.12.2010 am primit o scrisoare prin care am fost anuntat ca am primit o amenda contraventionala pentru ca pe data de 14.10.2010 am circulat pe DN2 km ... (vezi toată discuția)

nairam63	                   

Am comandat prin emag.ro o polita RCA pentru anul 2013. In 2 zile am primit acasa plicul cu polita respectiva. Dar cand m-am uitat atent in plic... stupoare. ... (vezi toată discuția)
	                    nairam63	                   

Am comandat prin emag.ro o polita RCA pentru anul 2013. In 2 zile am primit acasa plicul cu polita respectiva. Dar cand m-am uitat atent in plic... stupoare. ... (vezi toată discuția)