avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inselaciune pe internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inselaciune pe internet

am vrut sa cumpar o masina pe internet,am trimis banii si acum fluier a paguba!!!nu stiu ce as putea face pentru a-mi recupera banii???cine poate sa imi dea un sfat i-as fi indatorat.am inteles caas putea face plingere penala...
Cel mai recent răspuns: Marie_Ann , utilizator 15:00, 7 Septembrie 2010
asa ca nu cred ca e de Protectia Consumatorului...deoarece cei care m-au inselat nu is din romania-sau mai stii!!!de asta am luat legatura cu biroul de combatere a crimei organizate din oradea.sper sa poata rezolva ceva,desi din cite am inteles sansele sunt f.mici.asa ca AVETI GRIJA LA CHILIPIRURILE DE PE INTERNET!!!naivitatea/prostia se platesc,iar in cazul meu scump-5000euro!!!
Recunosc ca ati facut o mare greseala ca v-ati crezut in acea firma. Pe viitor pentru a face tranzactii on line incercati paypall este mai sigur. Pana una alta va doresc mult succes pentru a recupera banii.Iar masini bune si ieftine se gasesc si ca sa va informez si in Romania, de ex daca veniti in Bucuresti la targul de masini cu siguranta ati fi gasit o masina bunicica.
mersi pt. sustinere!in alta ordine de idei nu vreau sa mai aud de tranzactii pe internet!!!cel putin in viitorul apropiat...daca ati fi tepuit(a) cu 5000 euro imi veti da dreptate.si inca ceva;credeti ca in tirgurile din bucuresti nu-ti iei teapa???cu kilometraj dat peste cap,masini furate,acte false...
Nu si daca esti om cu capul pe umeri si stii unde sa te uiti!Dar totusi firma cu care ati facut tranzactia stiti unde este sau numele ei date ale firmei. In principiu m-am gandit ca ati putea vorbi cu cei de la banca poate reusiti sa blocati cumva acei bani asta daca ati facut tranzactia prin intermediul unei banci ca altfel nu vad cum ati tranzactionat o suma asa de mare. Va sustin fiindca sotul meu face des cumparaturi de pe internet iar toate tranzactiile care s-au desfasurat in afara tarii s-au facut prin intermediul pay pall-ului si a cumparat produse chiar si din America si totul a fost in regula. V-am sfatuit sa alegeti paypall deoarece in cazul de frauda blocheaza contul celui care a facut frauda iar banii raman in contul dvs pana nu primiti produsul dar in schimb nu-i puteti utiliza (raman blocati pt a efectua acea plata)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Legea pentru diaspora . Posobescu Posobescu Buna ziua. Ma puteți ajuta și pe mine va rog , nu sunt exact in tema cu legea pentru cei din diaspora care fac transferuri mai mari de 1999€ banii vor fi ... (vezi toată discuția)