avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sponsorizare- cadru legal, documente etc.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sponsorizare- cadru legal, documente etc.

Buna ziua,
as dori sa stiu ce documente fac ca o sponsorizare sa fie legala.Mentionez ca e vorba de o scoala care a fost sponsorizata de o companie.Poate conditiona aceasta companie utilizarea fondurilor? E o anomalie: scoala nu are bani pt plata utilitatilor, dar are bani in cont pt...excursie.
Cel mai recent răspuns: ContSters61319 , utilizator 14:21, 24 Octombrie 2011
Conform legii 32/1884 trebuie incheiat un contract de sponsorizare in continutukl caruia sponsorul sa aiba dreptul sa verifice cum foloseste beneficiarul mijloacele financiare primite si evetyual o caluza de reziliere a acestui contract in asemenea situatii
Buna ziua,

Um medic care este constituit in persoana fizica autorizata poate primi sponsorizare de la o pesoana juridica pentru participarea la un congres? Adica sponsorizarea sa se faca intre persoana juridica si persoana fizica autorizata(medic)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare iliutaana iliutaana Buna seara! Lucrez la o scoala gimnaziala si as vrea sa atrag fonduri extrabugetare prin o sponsorizare. Vreau sa stiu de ce acte contabile justificative am ... (vezi toată discuția)
Pentru bani primiți de ong în cont trebuie contract scris? misailescu misailescu Se poate vă rog să-mi spuneți dacă: 1) Un ONG primește o sposorizare în bani primiți direct în cont, mai este nevoie de contract în formă ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare adrianaduceac adrianaduceac Sunt diriginta la o clasa de a XII-a si organizam balul bobocilor. Intampinam probleme in ceea ce priveste obtinerea de sponsorizari deoarece nu stim exact in ... (vezi toată discuția)