avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contributii sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contributii sanatate

Buna!

Sunt asociat unic la o firma si am obligatoriu contract cu Casa de Pensii, unde venitul asigurat este 300 ron, sunt si cenzor la o alta firma unde am o retributie lunara de 20 ron. Intrebarea mea este: trebuie sa platesc la Casa de Asigurari de Sanatate vreo contributie pentru venitul asigurat de 300 ron si venitul incasat de 20 ron?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:15, 1 Septembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legale in vigoare, ca asociat unic SRL, sunteti obligat sa platiti CAS.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari de sanatate despi despi Buna ziua1! O persoana care are calitatea de cenzor in cadrul unei societati si are o retributie lunara de 20 lei, i se plateste la fondul de asigurari de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie asociat unic aida1 aida1 Ca asociat unic pot sa-mi acord o indemnizatie pe care s-o decontez pe firma? Care ar fi note contabile in acest caz? Multumesc mult, (vezi toată discuția)
Contributia la sistemul de pensii si la sistemul de sanatate Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Am terminat perioada de somaj si as dori sa stiu care este valoarea minima a contributiei la pensie si daca CAS-ul este obligatoriu de ... (vezi toată discuția)