avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatia de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatia de propietari

sint oligat sa ader ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:04, 2 Septembrie 2010
Nu, dar hotaririle luate de adundarea generala a proprietarilor va sunt opozabile
Adica, chiar nefiind membru al asociatiei de proprietari, va trebui sa respectati toate hotararile luate in adunarea generala sau decise de comitetul executiv, veti plati in acelasi fel cu ceilalti proprietari, membri ai asociatiei.

Cu alte cuvinte un nemembru al asociatiei are toate obligatiile unui membru al asociatiei, dar nu are dreptul sa-si spuna parerea in adunarea generala, nu poate fi ales in functii de conducere si nu poate vota in cadrul adunarilor generale, drept foarte important in asociatiile bine structurate..

chiar daca sint debransat de la utilitatile comune, avin totul individual?
Dar reparatiile la condominiu, dar salariul femeii de serviciu, al presedintelui, cenzorului, administratrului? Si cu acestia aveti contracte separate?

Stiti? Un condominiu este o suma de proprietati individuale impregnate din toate partile de proprietatea comuna. Administrarea (mai buna sau mai rea) a acestei proprietati comune cade in sarcina asociatiei de proprietari. Pentru tot ce tine de proprietatea comuna sunteti legat de asociatia de proprietari.
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarii care nu sunt membri, pot participa la adunarea generala? alyana alyana Buna ziua. Ne pregatim pentru AG, drept pentru care am convocat toti membrii AP. Ma gindesc ca, in urma anuntului facut, vor veni la adunare si ne/membri. ... (vezi toată discuția)
Convocator ședința adunarea generală a proprietarilor Dragos248 Dragos248 Buna ziua, convocatorul ședinței de adunare generală a proprietarilor a fost transmis via mediu informare Watap, pe grupul blocului din asociația de ... (vezi toată discuția)
De câte ori pe an trebuie sa se intruneasca asociatia de proprietari ... gerhardt gerhardt de cite ori pe an trebuie sa se intruneasca Asociatia de proprietari ? si daca trebuie inregistrata in registrul Blocului ? (vezi toată discuția)