avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Sunt absolventa a facultatii de drept. Cum pot profesa?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Sunt absolventa a facultatii de drept. Cum pot profesa?

absolventa de drept as dori sa acord consultatii juridice. Care este primul pas??
Cel mai recent răspuns: maria tofan , utilizator 13:34, 17 Septembrie 2010
dc ai terminat facultatea de drept si doresti sa profesezi in functie de consilier juridic, trebuie sa te angajezi la o institutie de stat sau privat, mai intai ca debutant, dupa cateva luni esti definitiv
dc ai terminat facultatea de drept si doresti sa profesezi in functie de consilier juridic, trebuie sa te angajezi la o institutie de stat sau privat, mai intai ca debutant, dupa cateva luni esti definitiv

Definitiv esti numai dupa efectuarea unui stagiu de doi ani si sustinerea definitivatului.:)
multumesc ptr.raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii-facultatea de drept ContSters86398 ContSters86398 Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)
Admiterea în avocatura. bangycs bangycs Buna. Sunt absolvent al unei facultății de stiu te juridice din anul 2001. Timp de cel putin 10 ani dețin funcția de consilier juridic intr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Examen barou pentru persoane cu vechime juridica de 5 ani ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Pe site-ul Baroului Bucuresti am citit ca, in perioada 17-21.11.2010, va fi organizat examenul de intrare in profesie (ca definitiv), al celor ce ... (vezi toată discuția)