avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract inchiriere post de lucru coafor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract inchiriere post de lucru coafor

buna ziua,

am un salon de infrumusetare deschis intr-un spatiu inchiriat.intrebarea mea este daca as putea inchiria 1 post de lucru coafor din salon,daca in contractul meu de inchiriere este specificat ca nu pot subinchiria.si daca da,exista un model de contract pentru inchiriere post de lucru,dar ideea este ca vreau sa fie legala toata treaba.multumesc
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 11:45, 1 Septembrie 2010
Ce intelegeti dvs. prin "inchiriere post de lucru"-coafor???

Nu de alta, dar...trebuie sa ne lamuriti ce anume doriti...sa inchiriati/subinchiriati...
Banuiesc ca in cadrul salonului aveti amenajate mai multe posturi de lucru - adica mai multe scaune de coafor + oglinda+ accesorii si doriti sa inchiriati unul din acesta posturi unei persoane din afara societatii (aceasta va plateste o anumita suma de bani lunar pentru ca o lasati sa utilizeze spatiul). Am inteles bine?
Daca da, cereti acordul scris al proprietarului spatiului.
Aveti insa grija si la alte aspecte. In caz de control de la ITM sau de la Finante trebuie sa justificati prezenta persoanei respective in salonul dumneavoastra. Persoana careia ii subinchiriati este PJ sau PFA ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu salon de infrumusetare - conditii, autorizatii florinauefa florinauefa Doresc detalii despre modalitatea de a inchiria cu contract de inchiriere,de comodat, sau alta forma legala, spatiul amenajat salon de infrumusetare, ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru coafor/cosmetica/schimbare firma nistorcadrian nistorcadrian Daca preiau un spatiu aflat in proprietatea unei persoane fizice,cu un contract de comodat ,spatiul comercial are deja dotari si specific pentru salon coafor ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere lidyab lidyab Buna ziua, Doresc sa imi deschid un salon de infrumusetare (detin un SRL), iar spatiul in care voi desfasura activitatea il iau in chirie. Deoarece nu pot ... (vezi toată discuția)