avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Forumuri noi?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Forumuri noi?

Buna ziua,

Ce forumuri noi credeti ca ar trebui sa mai infiintam in cadrul Forumului Avocatnet.ro? Ce domenii de drept si economie credeti ca sunt neacoperite?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 11:05, 16 Noiembrie 2010
Buna seara
Infiintand noi sectiuni se complica putin situatia pentru utilizatorul de rand care habar nu are daca prescriptia este o chestiune de procedura sau una de drept material :giggle:
Cred ca problema nu este daca facand noi sectiuni utilizatorii vor fi mai derutati decat sunt si vor posta in sectiunea gresita ci daca noile sectiuni sunt necesare pentru a putea "depozita" intr-un mod mai eficient de administrat toata vasta materie a discutiilor iscate pe avocatnet.
Asadar, infiintarea de sectiuni noi ar fi necesara nu pentru a-i face utilizatorului care posteaza sarcina mai usoara (sarcina acestuia ar deveni mai usoara prin existenta unei singure sectiuni cu eticheta "drept" unde sa posteze problema care-l supara). Noile sectiuni sunt necesare pentru a face mai usoara sarcina consultantilor specializati care nu raspund decat pe anumite teme.
Insa noile sectiuni presupun ceva mai multa munca din partea moderatorilor care vor muta si redenumi mai multe discutii iar in ceea ce priveste redenumirea topicurilor poate ca se pot face unele imbunatatiri in ceea ce priveste ergonomia (dupa ce citesc intrebarea si vad ca e vorba de inselaciune nu de o chestiune civila si ma hotarasc sa trimit topicul in sectiunea de penal trebuie sa dau click-sa caut-click-click si apoi sa schimb numele).
Alin Popescu a scris:
1. Forumul de proceduri. Unul de procedura civila si unul de procedura penala.
Nu stiu cum putem convinge utilizatorii ceilalti sa nu posteze aici intrebari de alta natura. Daca depasim dilema asta, nu vad nicio problema cu forumul respectiv

Zilnic mut din forumul "consilieri juridici" cate zece-douazeci de discutii al caror loc e in forumurile "penal", "civil", protectia consumatorului", "recuperari creante" etc. Asa i-am "convins" pe toti, mutand topicurile.

Am depasit dilema. :">

Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Imi permit si eu o propunere, un pic mai... tarzior, dar...:dance:asa cum stiti toti, genul nostru de profesie, are si varfuri de aglomerare, uneori greu de invins :D: dreptul transporturilor.
Cu stima, :bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noi propuneri pentru moderatori Alin Popescu Alin Popescu Pentru ca activitatea din Forum creste in fiecare zi, pentru ca numarul celor care scriu este tot mai mare, a venit vremea sa va lansam invitatia sa propuneti ... (vezi toată discuția)
Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Propunere ContSters119945 ContSters119945 Din moment ce noile coduri au fost aprobate si adoptate de Parlament, punerea lor in aplicare fiind iminenta, propun deschiderea unor sectiuni speciale pentru ... (vezi toată discuția)