avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model raspuns invitatie conciliere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model raspuns invitatie conciliere

Are cineva un model?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 15:37, 2 Septembrie 2010
Nu e necesar un "model". Raspundeti la pretentiile celui care a formulat concilierea cu punctul dvs. de vedere vizavi de pretentiile invocate de initiatorul invitatiei la conciliere.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conciliere...sanctiune neresp term de 15 zile????? mh31 mh31 Buna ziua, Pentru actionarea in judecata a unui debitor pentru recuperarea unor sume - pretentii comerciale, l-am invitat la conciliere. Desi am trimis plicul ... (vezi toată discuția)
Convocare la conciliere adelamante adelamante Buna ! Cand debitorul e persoana fizica se poate face convocare la conciliere directa ( creditorul e societae comerciala) sau trebie sa fie intre ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu in caz de dauna totala auto radu gheorghe radu gheorghe Buna ziua As dori sa incep prin a a spune ca am avut un accident auto in care cineva adepasit pe contrasens pe banda continua si m_a lovit frontal In urma ... (vezi toată discuția)