avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare S.R.L.

As vrea sa infiintez un S.R.L., insa la sediul social (apartament cu doua camere) figureaza alte trei trei societati comerciale (la registrul comertului figureaza ca sediu expirat din anul 1999, respectiv 2000). Doua sunt in dizolvare iar a treia este in lichidare. Intrebarea mea este daca mai pot infiinta la acest sediu social o alta societate tinand cond de faptul ca mai sunt 3 societati la acest sediu?
Cel mai recent răspuns: Cristyanna , utilizator 13:21, 5 Septembrie 2010
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social raducanu_tatiana raducanu_tatiana Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Doresc sa-mi fac o firma. Problema e ca acolo unde vreau sa-mi inregistrez sediul social, mai sunt inregistrate inca trei ... (vezi toată discuția)
+ se pot infiinta doua firme/ 2 sedii sociale in garsoniera? ContSters159316 ContSters159316 Eu stiu ca pt sediul social trebue sa ai cate o camera pt fiecare firma dar daca am o garsoniera si vreau sa infiintez doua firme cu acelasi sediu social? ... (vezi toată discuția)
Declaratie nesuprapunere sediu social ContSters130254 ContSters130254 Buna ziua, Am intampinat o mica problema astazi la depunea dosarului pentru constituirea unui SRL. In momentul in care am primit certificatul de la ANAF il ... (vezi toată discuția)