avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... as vrea sa stiu cand pot iesi la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

as vrea sa stiu cand pot iesi la pensie

am inceput sa lucrez la combinatul siderurgic hd din anul 1978 ca otelar ,in anul2003 am iesit cu ordonanta.2 ani care au zis ca mi se pun la pensie,din 2005 am lucrat in constructii.si in momentul de fata lucrez,in constructii.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:55, 3 Septembrie 2010
Iar eu as vrea sa stiu data nasterii dvs. :)
Va rog sa precizati si daca sunteti domn, nick-name-ul "dana gal" mai mult ma incurca decat sa ma ajute. Eu presupun ca sunteti barbat, dar raspunsurile bazate pe presupuneri sunt inutile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o întrebare legata de pensie, am lucrat ... andru1973 andru1973 Buna ziua, am si eu o întrebare legata de pensie, am lucrat 17 ani in combinatul siderurgic Galați in grupa 1 de munca, acum lucrez in alta tara (nu in grupa ... (vezi toată discuția)
Pensia de grupa1de munca lunguviorica lunguviorica Am iesit la pensie de drept[50ani] cu grupa 1 de munca,in anul 2010 in martie.Din 2006 lucrez in continuare fara intrerupere si in prezent,INTREBARE-beneficiez ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am divortat de sotia mea la notar in 2019 si avem ... Iulian1886 Iulian1886 Buna seara. Am divortat de sotia mea la notar in 2019 si avem impreuna doua fetite, cea mare 8 ani jumate si cea mica 3 ani. (In urma unor banuieli de ... (vezi toată discuția)