avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DIZOLVARE SOCIETATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DIZOLVARE SOCIETATE

Buna ziua
am si eu o intrebare
-un srl are la tribunal dosar de dizolvare pt nedepunere bilant cu termen la 15.09.2010
intre timp contabilul a depus bilantul iar la ONRC este ok
daca nu merge nimeni la tribunal sa faca cerere de intampinare poate ca tribunalul sa dea sentinta de dizolvare ? Pun aceasta intrebare pt ca asociatul nu este in tara si toate documentele firmei sunt la el.
va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:48, 3 Septembrie 2010
Anuntati compartimentul juridic din cadrul registrului comertului unde este inregistrata societatea ca ati depus situatia financiara care a facut obiectul cererii de chemare in judecata si ii rugati sa faca cerere de renuntare la judecata. Concomitent se poate depune la registratura tribunalului unde se judeca litigiul o intampinare la care se anexeaza dovada depunerii situatiei financiare solicitandu-se totodata judecarea in lipsa in conformitate cu art. 242 alin. (2) din Codul de procedura civila. Oricare din variante va ajuta. Mult succes!
Trebuie sa completez ca aceste demersuri trebuie facute pana cu cinci zile inainte de judecarea cauzei.
tribunalul nu va da sentinta de dizolvare ,deoarece reg.com.colaboreaza direct cu ac institutie.
Ati depus bilantul si acesta va transmis tribunalului. Dizolvarea nu va avea loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare dizolvare societate gabimc gabimc o societate a avut termen 21.06.2010 pt proces intentat de ONRC pt nedepunerea situatiilor financiare. a depus copie a acestor situatii financiare la ONRC . ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma apar in cazul urmator? glo glo am primit citatie pt dizolvare firma in contracditoriu cu registrul comertului,intrucit nu am depus bilantul la timp. precizez ca l-am depus dar mai tirziu. ... (vezi toată discuția)
Dizolvare sc pt. nedepunerea balantelor Jurist TM Jurist TM SC x SRL a primit citatie pt. nedepunerea balantei pt. anul 2008, prin care ORC solicita dizolvarea societati, desi au dovada depunerii acestui document ( e ... (vezi toată discuția)