avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare pe post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare pe post

buna ziua, sunt educatoare, nu am liceul pedagogic, ci liceul sanitar, dar am absolvit scoala postliceala pedagogica si facultatea de psiho-pedagogie . sunt incadrata ca si institutor pe post. de ce nu pot fi profesor in invatamantul prescolar? e corect ca o alta colega care are liceul pedagogic si facultatea de zootehnie sa fie incadrata ca profesor in invatamantul prescolar?
Cel mai recent răspuns: cocaomis , utilizator 23:06, 3 Septembrie 2010
Pentru ocuparea funcţiilor didactice trebuie îndeplinite următoarele condiţii de studii:
- pentru funcţia de profesor pentru învăţământul preşcolar şi profesor pentru învăţământul primar - absolvirea cu diplomă a ciclului I de studii universitare de licenţă sau a ciclului II de studii universitare de masterat în profilul postului sau absolvirea liceului pedagogic, urmată de absolvirea unei instituţii de învăţământ superior de scurtă sau de lungă durată în profilul pedagogic (art.7 alin.1 lit.d din Legea nr.128/1997)
Va puteti documenta (cod COR )

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
ContSters109653, utilizator
Cititi Ordinului MECTS 3235/2010 si va veti lamuri. Nu sunteti singura nemultumita.
va multumesc mult de tot , celor ce mi-ati raspuns. in sfarsit m-am lamurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrarea conform prevederilor art.4 (d) ºi art. ii din legea nr.387/2009 ionela adriana ionela adriana Sunt cadru didactic, educatoare-educator la o şcoală specială, iar momentan sunt încadrată institutor I. Sunt absolventă a Colegiului Universitar, ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Aplicarea corecta a unei legi in invatamant... criss23 criss23 buna seara! am terminat liceul pedagogic in 1994, iar in 2008 mi-am luat licenta in filologie ( specializarea romana-engleza), ciclul I bologna, prima promotie ... (vezi toată discuția)