avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de anulare a unui recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de anulare a unui recurs

Buna! Am si eu o rugaminte, intrucat sunt in postura de a formula o cerere, ca persoana fizica, impotriva unui recurs, care, la data judecarii nu avea taxele achitate, conform legii. As vrea sa stiu doar cum ar trebui formulata si unde trebuie depusa aceasta cerere, astfel incat sa nu existe pericolul de fi admis, in lipsa cererii. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: djina , utilizator 11:36, 5 Septembrie 2010
invocati in scris exceptia netimbrarii.
Exceptia poate fi formulata oral, in sedinta, sau in scris si depusa la serviciul arhiva; dar timbrarea poate fi acoperita la termenul acordat; nu inteleg insa daca s-a si judecat recursul, inteleg ca s-a si solutionat, iar cale de atac nu prea mai aveti, exceptand caile extraordinare de atac care pot fi promovate numai ptr. motive limitativ si strict prevazute de c.p.civ.
avocat Cristina Popescu
Cred ca nu am reusit eu sa explic prea bine, deoarece nu sunt de specialitate. In ziua recursului, cand m-am prezentat la instanta respectiva, recurentul a lipsit, iar judecatorul nu a facut altceva decat sa constate lipsa timbrului, nu mi-a dat posibilitatea sa aduc vreo concluzie personala. In atare situatie, nu am altceva de facut decat sa depun aceasta cerere, nu? Multumesc frumos pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac qwerta qwerta Intr-un dosar de contencios administrativ instanta tribunalului da o sentinta pe care pirita o recureaza la curtea de apel.Pirita nu-si motiveaza recursul ... (vezi toată discuția)
Instanta a admis sau nu cererea mea de repunere pe rol a cauzei? cosarpavel cosarpavel Buna ziua! Va rog sa-mi explicati ce se intelege din exprimarea :INSTANTA...DISPUNE ,,Admite exceptia netimbrarii cererii de repunere pe rol a cauzei.\\"Cu ... (vezi toată discuția)
Recurs extraordinar (cai extraordinare de atac) cocagh cocagh Am avut pe rol un proces in contencios administrativ. La tribunal a fost respinsa cauza prin exceptia de tardivitate. Am facut apel cerand judecarea in lipsa. ... (vezi toată discuția)