Sunt gestionar la o sc. Am fost chemat telefonic la un inventar inopinat dar in acel moment ma aflam deja in provincie, a doua zi fiind liber. M-am prezentat la servici a treia zi, cand eram de serviciu dar mi s-a dat o convocare disciplinara si am fost dat afara de la inventar. Am solicitat sc sa se reinventarieze marfa in prezenta mea argumentand ca la inventar comisia a creat intentionat lipsa in gestiunea mea. S-a trecut la reinventariere dar tot in lipsa mea, sefa de comisie refuzand sa ma primeasca. S-a dovedit ca s-a gasit destula marfa care nu a fost dictata sau s-a trecut cate 1 buc. lipsa. Mentionez ca s-a adus imediat si un alt gestionar care a preluat functia mea. Mie mi s-a interzis sa mai intru in unitate. Acum vor sa-mi impute mie lipsa. Cum trebuie sa procedez fiindca rezultatul inventarului este eronat si nu ma fac vinovat de el. Imi trebuie un raspuns urgent daca se poate.Va multumesc.
Buna ziua,
Sunt angajat al unei SC in functia de Gestionar-Operator date cod cor 432101 de aproape 1 an de zile.
Vreau sa plec la alta firma si directorul de aici m-a amenintat ca nu pot sa plec cand vreau eu si daca o sa plec o sa plec cu "carcote".
Mentionez ca am completat demisia si nu a vrut sa o semneze. Urmeaza sa o trimit la Bucuresti la sefi pentru a o semna ei.
Mai mentionez faptul ca toate materialele care ajung la punctul de lucru unde lucrez prin (bonuri de transfer, avize de expeditie, NIR-uri) nu ajung pe numele meu, ci pe numele directorului de la punctul de lucru.
Intrebarea mea ar fi urmatoarea: Mi se poate imputa ceva in cazul in care se constata lipsuri in gestiune?
Eu nu am semnat niciun bon de transfer, NIR.
Va multumesc!