avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Legalitatea fotografiatului
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Legalitatea fotografiatului

Este legal sa fotografiezi o persoana pe strada?Sa il urmaresti nefiind politist sau neavand mandat sau ceva de genu?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 21:54, 5 Septembrie 2010
Strada este domeniu public. Deci, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere video private arlacot arlacot Salut, Nu stiu unde s-ar incadra urmatoarea problema, sper sa fi selectat bine forumul. Detin un teren ingradit unde am o magazie/atelier, iar prin gard ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fotografia si publica scene si portrete pe strada bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, sunt un fotograf amator. De ceva timp am inceput sa imi indrept atentia catre fotografia stradala si mai ales portretul stradal, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Politist injurat viorelv viorelv Va rog să-mi răspundeți la ce infractiuni poate fi incadrata o persoana care injura si ameninta cu bataia un politist in exercitarea serviciului, daca acea ... (vezi toată discuția)