avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Editarea unei harti - sunt necesare aprobari, ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Editarea unei harti - sunt necesare aprobari, indeplinirea unor conditii?

Buna ziua

As vrea sa stiu daca pentru editarea unui atlas cu harti ale strazilor unui oras este nevoie de niste aprobari (de la Ministerul Apararii/Primarie/ Oficiul National de cartografie, geodezie si cadastru/ etc...) ?
Trebuie platite niste taxe? Trebuie ca harta sa fie validata de o organizatie?
Orice ajutor este binevenit! Chiar si o indrumare catre o lege, unde ar trebui sa caut...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 17:55, 16 Noiembrie 2007
mai adauga pe lista si MECT si nu mai stiu :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces la baza de date al agentiei nationalae de cadastru si publicitate imobiliara a functionarilor publici si contractuali hailmon hailmon Buna ziua, Cum se poate avea acces prin procedura de AUTENTIFICARE( parola, cod,..) la baza de date al Agentiei Nationalae de Cadastru si ... (vezi toată discuția)
Harti marian173 marian173 Stie cineva mai exista hati cu proprietatile locuitorilor comunelor inainte de1989?Unde le pot gasi? (vezi toată discuția)
Conversia cf din format hartie in format electronic dariad dariad Ma intereseaza cand a inceput practic aceasta conversie. Ma confrunt cu o mare problema: In 1992 am obtinut mai multe extrase CF de la fostul Notariat de ... (vezi toată discuția)