cosmin_ursu a scris:
... imi trebuia doar copia acestuia de buletin si aprobarea lui. Prietenu meu imi da copia de buletin, ii fac asigurarea, completez asigurarea si semnez in locul clientului....
Dvs. ati avut copia buletinului de la acel prieten. El de unde a avut-o? S-ar presupune ca posesorul buletinului i-a dat copia si atunci stia la ce-i foloseste. Nu inteleg, daca respectivul nu a platit nimic, cu ce-l deranjaza acum ca are o polita de asigurare? Nu o mai plateste in continuare si aceasta inceteaza... Dvs. avand copia buletinului puteti spune ca el v-a dat copia ca sa-i faceti asigurarea, v-a platit contravaloarea ei, dar nu a trecut sa-si ridice polita si chitanta. Semnatura la client o putea executa oricine (inclusiv el - nu aveti de unde sa-i cunoasteti semnatura). El ce dovezi are ca nu a vrut acea polita si ca nu stia de ea?
Daca nu mai sunt si altele la mijloc nu inteleg de ce au aparut complicatii. A-ti avut vreun beneficiu de pe urma acelei polite? A-ti ridicat ceva bani in numele lui?? Il alearga acum asiguratorul sa plateasca ceva? Sincer nu vad care este "consecinta juridica" a acestui fapt. Ca sa nu mai spun ca daca, in acest interval patea ceva, mai incasa si asigurarea....