Buna ziua,
Am si eu o intrebare.
In urma cu un an, pentru a imi completa target-ul aveam nevoie de o asigurare de viata, am rugat un prieten daca stie alt prieten care e dispus sa ii fac o asigurare de viata gratis pe un an de zile, imi trebuia doar copia acestuia de buletin si aprobarea lui. Prietenu meu imi da copia de buletin, ii fac asigurarea, completez asigurarea si semnez in locul clientului. Dupa un an, celui care i-am facut asigurarea depune plangere impotriva mea, iar acum a inceput urmarirea penala impotriva mea. Repet asigurarea de viata a fost platita de mine pentru un an si nu il obliga pe acesta cu nimic!
Interesanta situatie.Eu stau si ma intreb de cand am vazut aceasta postare, cum v-ar fi putut folosi dvs. o polita de asigurare pe numele altei persoane.Daca ati fi incheiat-o in nume personal , desemnandu-l ca beneficiar pe insul acela, era altceva...chiar un act altruist.Apoi, ma mai intreb de ce prietenul pe care l-ati intrebat daca un alt prieten al lui ar avea vreo copie, nu v-a dat propria lui copie de pe buletin si mai ales cum si-a permis sa va dea o copie a buletinului altei persoane, in posesia careia cine stie cum o fi intrat. Si el este culpabil! Apoi, insul in numele caruia ati semnat sigur are si el o semnatura pe care a folosit-o de-a lungul timpului pe diverse documente.Aceasta poate fi usor confruntata cu imitatia facuta de dvs. si falsul dovedit.Si nu in ultimul rand, desi suntem aici nu pentru a va certa sau descuraja , ci pentru a incerca sa va scoatem din incurcaturi , in masura in care suntem apti, va spun ca, si fara a suferi vreun prejudiciu, personal, mi-ar displace ca cineva sa incheie vreo polita sau alt act in numele meu fara a ma intraba. Sa imi foloseasca identitatea de la sine putere, ca si cum ar fi indreptatit la asa ceva.
Va doresc succes.