avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AF

Buna ziua, as dori sa stiu daca politia are dreptul sa controleze , mai exact sa verifice cine anume din familie lucreaza intr-un AF. Pe scurt , am 2 tonete si in AF figurez eu si fratele meu ca asociati, iar mama, pensionara,se ocupa cu vinzarea. La un control al politiei ,a fost amendata cu 1000 ron pt. ca zic ei ca nu ar avea voie sa vanda , ea nefiind trecuta in acte ca membru asociat. Eu stiam ca atata timp cat e cineva din familie, are dreptul sa vanda chiar daca nu e membru asociat. am dreptate sau nu? multumesc anticipat tuturor celor care ma vor ajuta cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 15:36, 18 Noiembrie 2007
B-) are voie sa vanda...eu vindeam cand eram minor chiar :D
trebuie sa fie inregistrata legal in AF, chiar daca practic face parte din familia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani inmormantare tynatwine tynatwine Buna seara, Bunica mea a avut un frate care a murit ieri. Locuia la un camin de batrani, neavand familie, loc de munca sau locuinta. Nu avea nici pensie. ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces pentru persoana neasigurată - plătitorul pentru înmormântare este asigurat în italia Morera Morera Bună ziua, Poate sora decedatului, dacă este asigurată în Italia unde locuiește, și dacă plătește înmormântarea (cel decedat nefiind asigurat) ... (vezi toată discuția)
Reclamatie ionut31sb ionut31sb Buna. in urma cu cateva zile, datorita faptului ca vecinul meu tot canta dimineata [fredona] melodii, de fiecare data cand trecea prin dreptul geamului camerei ... (vezi toată discuția)