Poate ma lamuresate si pe mine cineva care este diferenta dintre sporul de vechime si cel de fidelitate ?
Personal consider ca sporul de vechime este cel acordat lucratorilor angajati la stat , in schimb ce sporul de fidelitate este acelasi , dar la privat , si tine cont , cum este si normal , numai de vechimea pe care o ai in acea companie privata .
De aceea sunt surprins ca unii salariati ai statului aveau si spor de vechime si de fidelitate .
Gresesc ?
O minte analitica spune ca , poate ,daca nu ar fi supradimensionate structurile de stat cu fel de fel de lingurici care sunt platiti cu cei 600 de care spuneati (putin-dar multi ) , poate ar fi bani pentru cei care chiar muncesc , poate salariile lor ar fi pe masura muncii depuse .
Am nenumarate exemple de salariati la stat care ponteaza la ora noua dimineata si la ora douasprezece sunt acasa . Am exemple de salariati la stat care au 600 salariu si traiesc in vile , conduc masini de lux si-si fac concediile in strainatate - deci cu 600 se poate trai foarte bine ( spaga este tot o forma de salarizare )!!!!!!!
Sporul de vechime
marina.dinu
Va rog frumos, cine stie, spuneti-mi daca urmatoarea interpretare este corecta: \"daca nu s-a stabilit initial, in contractul individual de munca, sporul de ... (vezi toată discuția)