avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

impozit forfetar

In cazul in care am o firma care nu are nici un fel de capital,si nu are nici un fel de activitate si o las asa ca sa se radieze automat in perioada prevazuta de lege,platesc impozit forfetar la ea?
Cel mai recent răspuns: ContSters152796 , utilizator 16:14, 9 Septembrie 2010
Dar chiar nimeni nu raspunde?
Intrebarea corecta este, daca se datoreaza impozit minim, daca il platesti sau nu este problema ta. Raspunsul este: da se datoreaza impozit minim, singura solutie este sa o inchizi sau sa-i suspenzi activitatea. Dar pentru a putea inchide/suspenda firma va trebui sa platesti toate impozitele datorate, deci si impozitul minim.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar ContSters152796 ContSters152796 In cazul in care am o firma care nu are nici un fel de capital,si nu are nici un fel de activitate si o las asa ca sa se radieze automat in perioada prevazuta ... (vezi toată discuția)
Impozit venit microintreprindere si stingere creante prin cesiune/vanzare auto tigros tigros Am o microintreprindere pe care intentionez sa o inghet pentru ca mi se pare aiurea sa platesc impozit forfetar aiurea pentru o activitate comerciala ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)