avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... impozit forfetar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

impozit forfetar

In cazul in care am o firma care nu are nici un fel de capital,si nu are nici un fel de activitate si o las asa ca sa se radieze automat in perioada prevazuta de lege,platesc impozit forfetar la ea?
Cel mai recent răspuns: Marius Cocean , Consilier juridic 00:03, 8 Septembrie 2010
Da, se plateste pana la radierea ei sau in caz de suspendare de pana la 3 ani.
si cat e sau cum se calculeaza?
eu nu am nimic pe firma aia, nu desfasor activitati comerciale pe ea si atunci ce impozit forfetar sa-mi puna, aveti idee?
500 €/an

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar ContSters152796 ContSters152796 In cazul in care am o firma care nu are nici un fel de capital,si nu are nici un fel de activitate si o las asa ca sa se radieze automat in perioada prevazuta ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Societate in curs de dizolvare qirtoqo qirtoqo am cumparat un srl de 2 ani, fara datorii, toate actele depuse la zi (a avut activitate 2 ani inainte sa-l cumpar), de 2 ani de cand il detin nu am avut nici ... (vezi toată discuția)