avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou

Buna ziua. Legat de admiterea la barou, care se pare ca va avea loc in luna noiembrie, ce carti de sinteze bune imi puteti recomanda? In cursurile si tratatele pe care le am materia este f ampla, iar examenul pare-se ca va fi sub forma de sinteza.. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 18:10, 6 Septembrie 2010
Eu nu recomand sintezele decat in scopul recapitularii,dar daca vrei poti opta pentru sintezele de la editura Nomina Lex.;)

[ link extern ]

Sau...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere in profesia de avocat septembrie 2009 COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Sunt foarte surprinsa de faptul ca unbr a decis organizarea unei sesiuni de admitere in profesie in luna februarie 2010. Am aflat astazi despre acest examen si ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)