Fratele meu a avut un accident de masina in urma caruia s-a ales cu taieturi urate la nivelul fetei iar muschiul facial este distrus.
Desi a facut un consult medical in Italia cu toate datele conform caruia s-a stabilit ca nu se va reface total niciodata, la proces i s-a cerut o contraexpertiza in tara.
Intrebarea mea este cine o va plati? Tot fratele meu sau partea care a cerut-o?
Asta pentru ca nu le-au convenit cu suma ceruta de fratele meu.
Multumesc.
Cheltuielile vi le recuperati prin cererea de daune civile.
Dar, aveti o expertiza si un rezultat. Bun. Se asteapta cineva ca rezultatul unei noi expertize sa scrie ca muschiul facial va creste la loc? Trebuie de consultat si baremul pt ca ceea ce aveti se poate incadra la vatamare corporala si slutire sau invaliditate permanenta. Pentru completare mai puteti solicita administrarea unei expertize efectuata de un psiholog care sa confirme trauma psihica si necesitatea unui tratament de consiliere pe termen lung pt ca nu e simplu sa fii deodata pus in fatza oglinzii sa privesti un chip schimonosit care e al tau si va ramane asa pt toata viatza.
Cine vrea alta expertiza nu are decat sa plateasca daca nu vrea sau nu poate plati sa respecte concluziile expertizei deja efectuate.
Daca judecatorul este nemultumit sau nelamurit sa solicite plata din fondurile MJ.