avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Contraexpertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Contraexpertiza

Buna seara!

Fratele meu a avut un accident de masina in urma caruia s-a ales cu taieturi urate la nivelul fetei iar muschiul facial este distrus.
Desi a facut un consult medical in Italia cu toate datele conform caruia s-a stabilit ca nu se va reface total niciodata, la proces i s-a cerut o contraexpertiza in tara.

Intrebarea mea este cine o va plati? Tot fratele meu sau partea care a cerut-o?
Asta pentru ca nu le-au convenit cu suma ceruta de fratele meu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:41, 10 Septembrie 2010
Pretind ca primul control medical complet nu e facut in tara ci in strainatate; de asta il pun sa plateasca tot pe el.

Oare se pot insela medicii de acolo? Sau ar indrazni sa dea un verdict nelegal cum se intampla pe la noi?

P.S. Soreful era baut in momentul accidentului si la proces apare cu alcolemie zero. Asa e pe le noi. Trist...
Indiferent de faptul ca a fost efectuat un control medical in strainatate,situatia nu se schimba in niciun fel cu privire la plata onorariului de expertiza de catre persoana care a solicitat-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu platesc expertiza instanta va respinge actiunea? AaneiMirabela AaneiMirabela Buna ziua, am si eu o intrebare, se poate sa-ti respinga actiunea daca nu platesti contra-expertiza? Adica sa ma dezmosteneasca? Sau sa-i respinga actiunea ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza tehnica in constructii Victor76 Victor76 Buna ziua. O intrebare scurta si la obiect cu rugamintea de a se raspunde cat se poate de repede . Din nefericire sunt intr-un proces ce dureaza deja de 7 ani ... (vezi toată discuția)
Prețul unei contraexpertize VIonela VIonela Bună ziua ! Mă constitui parte vătămată într-un proces penal în care tatăl meu a fost lovit mortal de o mașină al cărei șofer nu avea permis și a ... (vezi toată discuția)