avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare administrator

Buna ziua!
Sunt administrator la o firma, la care suntem 4 asociati, fiecare cu 25% actiuni. Eu vreau sa ies din aceasta firma si sa cedez actiunile unui anumit asociat, care sa devina si administrator. Cum trebuie procedat?
Cel mai recent răspuns: dragos1987 , utilizator 15:04, 7 Februarie 2012
Multumesc! Am vorbit la ORC si mi-au spus ca este suficient sa merg acolo cu actul constitutiv al societatii si copii dupa cartile de identitate ale tuturor asociatilor. Ei fac acel contract de cesiune si act aditional la actul constitutiv si trebuie ca toti asociatii sa mearga acolo sa semneze.
Lia_na draga, la ce ne mai intrebi pe noi daca iti rezolva cei de la ORC totul?
Eu personal sunt aici sa imi ajut colegii care au dificultati in elaborarea diverselor documente si nu ma chinuiesc sa scriu un raspuns ptr ca ulterior sa vina cineva sa imi scrie ca s-a rezolvat problema in modul cel mai simplu cu putinta.
In cazul in care esti cons jur(daca nu, imi cer scuze) numai exersand o sa poti invata si nu din actele intocmite de altii in locul tau.
Mult succes pe viitor.
Multumesc pentru informatii si scuze daca am banalizat.
Ati rezolvat?
Sunt curioasa cate drumuri ati facut si cat v-au costat actele facute la orc.
inca n-am inceput

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale srl adrian00 adrian00 Este vorba despre un SRL cu doi asociati, ambii administratori cu 50% parti sociale fiecare. Nemaidorind sa fac parte din firma, am decis sa cesionez partile ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Cristina Vasile Cristina Vasile La un srl, cei doi asociati din care unul este si administrator vor sa cesioneze partile sociale unei terte persoane care sa fie asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Cesionarea partilor de interes igor_drangoi igor_drangoi In situtia unei societati cu raspundere limitata, in care au fost cesionate o partile sociale (de la 50%:50% la 25%:25%:25%:25%). Cesioanrea nu a fost ... (vezi toată discuția)