avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Somaj

Putem beneficia de somaj daca avem 2 contracte cu jumatate de norma? Si care sunt conditiile de cotizare? Dupa un an se poate beneficia sau doar dupa 2 ani?

Daca am 2 contracte de munca cu 2 ore si un contract cu 8 ore, ma poate trimite in somaj angajatorul la care am contractul cu 8 ore?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:19, 8 Septembrie 2010
1. Puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca au fost concomitente 12 luni in ultimele 24 de luni si daca ambele CIM sunt incetate.
2. Puteti beneficia de indemnizatie de somaj daca va inceteaza CIM din motive neimputabile dvs. dar sa va inceteze si CIM cu 2 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a putea beneficia de indemnizatie de somaj Ianuaria Ianuaria Buna ziua, Am lucrat la o firma din 26.01.2012 pana la 31.07.2014,cand am incetat activitatea conform art. 55 lit. b din CM. Mentionez ca am fost angajata ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu jumatate de norma anaeliza anaeliza buna , vreau sa angajez doi baieti in constructii cu jumatate de norma adica la 4 ore .nu stiu daca se poate pentru ca eu sunt ii (interprindere individuala) . ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa demisie Mihalciuc Mihalciuc Buna ziua! Va rog sa ma informati daca la data de 20 noiembrie 2013 mi-am dat demisia de buna voie de la o companie unde am lucrat consecutiv 4 ani de zile ... (vezi toată discuția)