Am 50 de ani, fac o fac.de istorie+pedagogie pentru a deveni profesor, urmeaza la anul sa dau 2 licente, dar cred ca o sa clachez psihic din cauza unui vecin.Acum 3 ani am avut o cadere de tensiune brusca si am iesit in fata usii sa cer ajutor.Vecinul meu de usa cu un alt vecin batrin,m/au bagt in casa dar n/au chemat ambulanta sau pe oricine putea sa/mi dea ajutor, sub pretextul ca ERAM BEATA. Cind a venit sotul meu peste 4-5 ore, a chemat dr.de familie care m/a adus la viata, deoarece aveam tensiunea 7. Am constata a 2/a zi lipsa a 1000 $ din casa, o suma in lei/modica/ si a lantisorului de la git.Peste 3 zile urma sa plec la munca in strainatate, asa ca nu i/am mai spus sotului de furt, fiindca nu stiam ce se intimplase cu adevarat. Dupa 2 ani de zile, Vecinul care acum ma hartuieste psihic i/a spus sotului meu ca sunt o betiva ca el m/a dus cu PRESUL in casa. Atunci am realizat cine fusese in casa noastra, cine furase banii si aurul si ca acesta nu anuntase pe nimeni de ceea ce se intimplase atunci cu mine.Am incercat sa aflu detalii de la vecinul batrin, pe care Hotul l/a dat ca MARTOR, dar acesta a spus ca nu/si aduce aminte NIMIC. Am depus plingere la politie/mai ales ca INDIVIDUL ma ameninta cu violul si cu moartea daca nu TAC, cpntinua sa ma denigreze prin vecini ca M/A DUS CU PRESUL IN CASA, si nu stiu cum sa mai reactionez, ma inchid in casa si nu stiu ce sa fac.Am vrut sa ma sinucid de rusine, dar D.zeu a vrut altceva cu mine. La politie n/am spus de furt crezind ca acesta va aprecia GESTUL, dar din contra a inceput sa ma denigreze si mai mult/cu martori/si sa/mi spuna ca ma bate cu politia de fata. CE SA FAC? AJUTATI-MA, VA ROG! De la Politie am primit ca INDIVIDUL este cercetat pentru AMENINTARE si TENTATIVA de viol, dar vreau sa stiu daca sa/mi schimb declaratie sa spun de FURT sa nu ma ajuta la nimic? Va multumesc anticipat.
da ,a repetat aceste lucuri in prezenta,Presedintelui, administratorului, viceresedintelui, in plina sedinta de comitet/ sotul meu facind parte din comitetul executiv/, iar acestia mi/au zis sa/l las in pace ca este nebun. Nu este nebun dar ii prinde bine sa faca pe nebunul. Multumesc frumos.
Furt
maryalice09
Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)