avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarul de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarul de baza

As dori sa stiu daca angajatorul este sau nu obligat sa imi treaba in cartea de munca salaru de baza real. Chiar daca e diferenta mica pentru mine ar conta avand in vedere ca doresc sa iau un credit.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 13:27, 8 Septembrie 2010
Si cum ar putea fi obligat angajatorul sa procedeze astfel?Salariul-oficial-este acela trecut in contractul individual de munca si care se regaseste si in cartea de munca.Faptul ca angajatorul va plateste mai mult....este o practica foarte uzitata in Romania.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de munca pt 24h cyrus234i cyrus234i Buna ziua, doresc sa particip la un concurs in cadrul Primariei locale pt ocupare unui post, una din conditi este prezentarea cartii de munca in original pt ... (vezi toată discuția)
Pfi, pfa sau microintreprindere in domeniul turismului? Gigel90 Gigel90 Buna ziua, Sunt intr-o mare dilema...si sincer sa fiu nu stiu la cine si/sau unde sa apelez. Sunt angajat la o agentie de turism cu carte de munca, sunt ... (vezi toată discuția)
Freelancer-artist-pictor carte de munca, asigurare sanatate stefcj stefcj una ziua! as dori sa stiu in primul rand cum as putea sa beneficiez de carte de munca si asigurare, adica tot ce se ofera la un angajat , fara sa ma angajez ... (vezi toată discuția)