avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer angajati

buna ziua! m-ar interesa un model de protocol pentru a transfera personalul din cadrul compartimentului "Statie de alimentare cu apa" din cadrul Primariei pe SRL (societate infiintata pentru a "scapa" angajatii primariei de disponibilizari). sau un model de act prin care sa transfer angajatii (care momentan figureaza in statele de plata ale primariei) din cadrul primariei pe SRL.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:12, 8 Septembrie 2010
Trecerea salariatilor de la institutie bugetara la un SRL se face prin concediere ca urmare a desfiintarii posturilor ocupate si angajare a acestora la SRL-ul respectiv.
Nu exista notiunea de transfer pentru personalul contractual. In cazul dvs, se aplica metoda descrisa mai sus: se concediaza respectivii salariati (sau se incheie cim pe cale amiabila, art. 55 lit. b Codul muncii) si se angajeaza ulterior la SC. Posturile ramase nu se desfiinteaza, ci sunt blocate ca efect al OG 34/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajari bugetari fara concurs? lili5 lili5 O unitate bugetara are 3posturi libere . Cateva luni posturile au fost \"blocate\" si odata cu deblocarea urma sa se dea concurs. Acum s-a intamplat si ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare MOT  GHITA MOT GHITA BUNA SEARA .As dori daca se poate un raspuns la : Compania la care lurez face disponibilizari de personal .A SOSIT organigrama ,iar acolo ... (vezi toată discuția)
Este posibila incetarea cim cf. art. 55 lit.c in ultima zi de preaviz? ContSters146823 ContSters146823 Daca angajatul in ultima zi de preaviz cere desfiintarea CIM cu acordul partilor, preavizul fiind dat in conformitatae cu art 65-68 , este corect sa-i incetam ... (vezi toată discuția)