avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Buna ziua,

as dori in viitor sa deschid o firma in Timisoara, dar as avea rugamintea daca puteti sa-mi spuneti care domenii sunt profitabile la ora actuala.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:28, 10 Septembrie 2010
cele la care va pricepeti.. nu are rost sa faci croitorie daca esti un bun bucatar si viceversa
depinde si de fonduri...ca degeaba te pricepi daca nu ai resursele necesare!!!
Vedeti si ce cere piata. Conteaza si calitatile pe care le are investitorul. Daca stii sa-ti promovezi afacerea poti sa ai produse mai scumpe decat concurenta ca se vor vinde.
O afacere in care sa exploatati viciile oamenilor: manele, alcool, tutun...si mai asteptam putin ca se legalizeaza si prostitutia....:D
croitoru_alina_maria_livia a scris:

Buna ziua,

as dori in viitor sa deschid o firma in Timisoara, dar as avea rugamintea daca puteti sa-mi spuneti care domenii sunt profitabile la ora actuala.
Multumesc.


Daca ati pus aceasta intrebare, probabil ca ar fi mai bine sa amanati momentul lansarii in afaceri, pana cand, chiar d-voastra, veti fi convins de sansele de succes !

Chiar si in perioadele economice faste, foarte multe afaceri mici ajungeau in pragul falimentului, inca din primul an de activitate, datorita planificarilor nerealiste, sau insuficiente.
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizarea consumului de droguri si a prostitutiei - argumente pro si contra ContSters98240 ContSters98240 Citesc, astazi, in Libertatea \"Comisia prezidenţială propune legalizarea consumului de droguri şi a prostituţiei\" ... ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)