avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Debit- societate distributie produse cosmetice
Discuție deschisă în Executare silită

Debit- societate distributie produse cosmetice

Contractul de la o firma de cosmetice nu este pe numele meu dar facturile sunt facute de mine insa una din facturi a fost facuta jumi-juma cu , coordonatoarea mea si ea nu si-a achitat partea iar eu primesc somatii de 2 ani jumate, iar contractul este semnat de dansa. o pot da in judecata pentru fals in acte?sau imi vad de ale mele si mai bine platesc eu?
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
MikaMadi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 18:00, 9 Septembrie 2010
@MikaMadi
Stergeti, va rog, denumirea societatii implicate in discutie.In forum se discuta ideea si nu persoana juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar kitty7 kitty7 Problema mea este legata de un credit bancar facut de sotul meu. Nu a mai platit nici o rata de vreun an si ceva si dosarul a fost cedat catre o anumita firma ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu maryus_27 maryus_27 buna ziua,va rog sa imi spuneti si mie amun contract leaqsing la ******** astazi au venit sa imi ia masina fara k eu sa fiu instiintat de rezilierea ... (vezi toată discuția)
Og 50/2010 mareste ratele la credite? gabi98 gabi98 Am un imprumut ipotecar la o banca la care nu am voie sa-i spun numele, dar care [b]inainte[/b] era casa de economii. Am asteptat cu nerabdare intrarea in ... (vezi toată discuția)