avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vreau sa stiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vreau sa stiu

buna ziua,va rog sa imi spuneti si mie amun contract leaqsing la ******** astazi au venit sa imi ia masina fara k eu sa fiu instiintat de rezilierea contractului ,intradevar am ceva restanta la ei dar nu trebuia sa fiu indtiintat de faptul k mi-a s-a reziliat contractul ?va multumesc anticipat!:(
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
George, Avocat
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:36, 4 Martie 2010
Legal,anterior ridicarii auto,se dispune somatie
Verificati ,poate unitatea a desfasurat demersurile catre dvs si din diferite motive neimputabile acestora ,comunicarile nu au ajuns la dvs
Personal nu cred ca nu ati fost notificat cu privire la ratele restante.
Cititi cu atentie clauzele contractuale.

:offtopic:Si va rog stergeti denumirea societatii implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 50/2010 mareste ratele la credite? gabi98 gabi98 Am un imprumut ipotecar la o banca la care nu am voie sa-i spun numele, dar care [b]inainte[/b] era casa de economii. Am asteptat cu nerabdare intrarea in ... (vezi toată discuția)
Daca nu am platit un abonament de telefonie de 3 ani apar ca restantier la biroul de credite? helen_criss helen_criss Am incheiat un abonament cu Cosmote in urma cu 3 ani. Dupa cateva luni am primit o factura care depasea cu mult realitatea. In luna aceea nu am avut acces nici ... (vezi toată discuția)
Debit- societate distributie produse cosmetice MikaMadi MikaMadi Contractul de la o firma de cosmetice nu este pe numele meu dar facturile sunt facute de mine insa una din facturi a fost facuta jumi-juma cu , coordonatoarea ... (vezi toată discuția)