avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere de recurs cu greseli
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere de recurs cu greseli

Buna ziua
Am facut o cerere de recurs in care s-au strecurat 2 greseli:
1. Am gresit data hotararii, mai precis ziua
2. In loc de sentinta civila am scris sentinta penala.
Mentionez ca in cerere toate celelalte date sunt corecte, adica numarul dosarului si numarul sentintei, numele si domiciliul reclamantilor. As vrea sa stiu si eu cum pot corecta aceste greseli si daca mi se anuleaza cererea de recurs pe aceste motive? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:39, 9 Septembrie 2010
Se poate depune o cerere prin care sa precizati ca in cuprinsul cererii de recurs s-au strecurat cateva erori materiale si pe care le mentionati ..
Multumesc pentru raspuns, dar nu pot modifica direct pe cererea de recurs, adica sa tai si sa scriu corect si apoi sa ma semnez? Cererea am scris-o de mana.
precizati la termen .nu se intampla nimic
nu sunt motive de anulare a cererii de recurs.sunt doar erori materiale pe care le puteti indrepta printr-o cerere scrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a omis sa treaca numele mai multor reclamanti in sentinta civila iolanda15 iolanda15 Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in urmatoarea situatie. Actiunea avand ca obiect -drepturi banesti- a fost promovata de sindicat pentru membrii ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva care are greseli feeelx111 feeelx111 am o sentinta definitiva si irevocabila in care numele este scris gresit. care este modalitatea de-a corecta greseala respectiva? trebuie inceput un nou proces ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila plin cu greseli pendre pendre Am divortat am primit sentinta civila plina cu greseli la data de nasterea copilului in loc de 06.05.2001 scrie 05.11.1993 peste tot. Langa asta mai trecut is ... (vezi toată discuția)