avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte biometrice si card de sanatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte biometrice si card de sanatate

Buna ziua,fac apel la doamnele(dnii) avocati ori juristi care cunosc cum pot sa refuz legal (sau alternative) cardul de sanatate atribuit de la 1 Ianuarie 2011 si actele biometrice pe care trebuie sa la fac copilului meu in 2011?Nu vreau sa intru in discutii sterile cu nimeni,cunosc suficient de bine ciprurile RFID,si doar nu vreau sa mi se aplice acele cipuri ca si la vite sau alte produse nonalimentare aflate pe vreun raft de magazin.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ADANNA , utilizator 22:58, 12 Septembrie 2010
Foarte bun subiectul!

Eram atat de curioasa sa vad niste raspunsuri...

Si chiar!...Din ianuarie 2011 incepe "insemnarea"?

va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasapoarte biometrice.o persoana poate fi localizata cu ajutorul unui astfel de pasaport biometric? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Scandalul pasapoartelor biometrice ce are de fapt la baza? Simpla emitere a pasaportului cu includerea amprentei digitale, numarul apocaliptic 666, riscul ca ... (vezi toată discuția)
Permisul nou liviu101 liviu101 buna ziua .as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru preschimbarea permisului .as dori un permis fara cip .cai de atac eventual un avocat disponibil si care are ... (vezi toată discuția)
Etichetare gresita produs in benzinarie gabidonose gabidonose Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema. La finele saptamanii trecute, am dorit sa ... (vezi toată discuția)