Buna ziua,
De curand mi s-a cerut la un control de la Finante decizia nr 2/2007 referitoare la normele de numerotare interna a facturii. In plus vrea sa ii aduc o astfel de decizie pe anul 2007,2008,2009,2010. Cine ma poate lamuri cine si cand trebuia facut acest document? Mentionez ca nu avem program de facturare online, folosim facturiere, comandate la diversi furnizori.
Multumesc anticipat.
Sa zicem ca am facut decizia pe anul 2010 la inceputul anului cu o anumita serie si numar. Daca intre timp, pe la mijlocul anului, cumpar un alt facturiercu alta serie si il folosesc trebuie sa refac aceasta decizie? Cu ce data?
Sa zicem ca am facut decizia pe anul 2010 la inceputul anului cu o anumita serie si numar. Daca intre timp, pe la mijlocul anului, cumpar un alt facturiercu alta serie si il folosesc trebuie sa refac aceasta decizie? Cu ce data?
Sa zicem???
Explicati va rog,eu inteleg ca Dvs nu aveati acea decizie la momentul controlului.Daca ati facut-o acum aferenta anului 2010 ce ati cuprins in ea?
:">Am inregistrat-o cu data de 04/01 si am cuprins un facturier folosit de la inceputul anului (in continuarea anului trecut) dar nu stiu daca sa trec pe cel cumparat in iunie 2010, adica mai tarziu. Pe 4 ian, nu ar fi trebuit sa stiu de existenta lui, nu?
Exact,nu aveati cum pe 4 ian sa treceti o serie cumparata acum.Faceti o alta decizie,in completarea celei vechi in care treceti facturierul achizitionat acum. Cel mai bine este sa stiti ca acesta decizie este si ptr chitantiere si avize de insotire a marfii.Personalizati-va la inceputul anului toate aceste formulare prin decizie,apoi le comandati cf acesteia.Este cel mai corect .Acordati o plaja mai mare de numere,in functie si de numarul de carnete utilizate in anul anterior.
Formulare tipizate
dona77
Stiu ca facturile, chiar si chitantele, nu mai au regim obligatoriu tipizat (se pot emite si intr-un format de calculator); la fel este si cu restul ... (vezi toată discuția)