avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Ultimele 10 mesaje
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Ultimele 10 mesaje

Obisnuiam sa parcurg lista ultimelor 10 mesaje si de acolo sa accesez direct subiectul in discutie (pentru a vedea toate mesajele scrise pana la ultimul). Nu mai sunt active titlurile. E o problema de moment? Sper sa nu fie definitiva...

La fel si in cazul "subiecte la care nu s-a raspuns".
Ultima modificare: Joi, 15 Noiembrie 2007
romascanu, moderator
Cel mai recent răspuns: pianistul , administrator 18:53, 15 Noiembrie 2007
Rezolvat... multumim pentru sesizare :">

O seara excelenta

PS: in cazul subiectelor la care nu s-a raspuns nu se modifica nimic, acolo aveti o lista completa a tuturor subiectelor cu 0 raspunsuri.
pianistul, administrator
Clapetati repede dle. pianist...multumiri.

Cu subiectele la care nu s-a raspuns :"> :"> Imi cer scuze. Cred ca azi m-am vopsit mai blonda decat de obicei....
romascanu, moderator
:)

Incercam sa va inteleg problema intre timp, ma bucur ca s-a rezolvat de la sine. Oricum multumim pentru sesizari si asteptam in continuare idei/ pareri / critici la adresa forumului si a site-ului in general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunturi pe mail in plus... Attila-Arpad Dombi Attila-Arpad Dombi Faceti ceva sa nu ma mai anunte pe mail la mesajele scrise de mine! Daca raspund pe un topic dupa 5 min. ma anunta ca cica e mesaj nou pe topicul respectiv si ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)
Problema vizualizare subiecte "urmarite"  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Buna ziua, Cred ca iarasi ne confruntam cu modificari in forum, deoarece incerc sa accesez ultimul mesaj din discutii urmarite de mine ca utilizator si nu ... (vezi toată discuția)