avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... sef birou asistenta sociala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

sef birou asistenta sociala

Lucrez intr-o primarie ca si consilier cu atributii de asistent social, am compartimentul de asistenta sociala acreditat pot sa fiu sef birou avand asistentii personali in subordine????????????????????????/
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 11:51, 13 Septembrie 2010
Daca organifgrama prevede postul de sef de birou, da
Pentru functia de sef birou trebuie sa aveti 5 functionari in subordine iar in organigrama aprobata sa figureze aceasta functie ca fiind vacanta.
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2010
Mihaela Nevoie, Avocat
Un compartiment nu e birou! Daca aveti organizat birou de asistenta sociala, cu minim 5 functii de executie (fara asistenti personali), si o functie publica de conducere vacanta...puteti incerca:)
de altfel, asistentii personali, nici nu fac parte din aparatul de specialitate al primarului.
p.s. io stiu o contabila isteata ca o bujie, care dorea sa-i ia in subordinea comp. contabilitate, ca sa se faca shef serviciu, :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Razbunare primar? MERKAT MERKAT Buna ziua,va prezint o situatie intalnita intr-o institutie publica locala cu edil PDL-ist. E vorba de persoana mea care in luna ianuarie 2010, ocupa o ... (vezi toată discuția)
o problema !conflict de interese sau incompatibilitate ? baza baza daca sunt viceprimar, iesit la pensie in 2012, din functia de secretar de primarie, pot sa fiu manager GAL (grup de actiune local), sa am birou de ... (vezi toată discuția)
Modificare raport serviciu functionar public rheagrah@gmail.com rheagrah@gmail.com Prin examen organizat cu ANFP in 2008 am ocupat functia de sef serviciu (functionar public); Urmare a reorganizarii institutiei, din 15 03 2009 am fost trecuta ... (vezi toată discuția)