avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Adaugarea unui nou cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Adaugarea unui nou cod caen

Buna ziua,

Vreau sa adaug un obiect secundar de activitate( caen 8690) dar nu stiu ce trebuie sa depun la ONRC?

Mentionez ca am deja un Act constitutiv actualizat publicat in M.O. in urma unei adaugari ulterioare de cod caen.
Trebuie autorizata aceasta activitate separat sau in momentul procedurii de adaugare ca ob. activitate este autorizata automat de catre ONRC?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 09:45, 13 Septembrie 2010
Intocmesti o Hot AGA sau o decizie asociat unic pentru modificarea Actului constitutiv si introduci aceasta noua activitate(noi activitati) in obiectul secundar. Actualizezi Actul constitutiv introducand si aceasta activitate.
Daca vrei sa te autorizezi si pe aceasta noua activitate, intocmesti o declaratie model 3, in care pe langa activitatile initiale o treci si pe cea noua. Certificatul constatator inital, emis in baza decl.model 2, il depui in original la ORC.
Te duci la ORC cu Hot AGA sau Decizie asociat unic(original, copie si contoar de cuvinte), declaratie model 3, certificatul constator vechi si Actul constitutiv actualizat si faci o cerere de mentiuni.
Daca trimiti pe cineva, ii faci imputernicire, va avea si o copie a BI/CI iar cererea de mentiuni o semnezi tu( daca esti administrator sau asociat).
Costurile ar fi de circa 300 lei
Bafta!
Multumesc mult! O saptamana excelenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Avizare activitati traducere scrisa - caen 7430 ioanatinca ioanatinca O societate cu obiect principal de activitate 5912 - activitati de post-productie cinematografica, video si de programe de televiziune, doreste avizarea ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)