avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... intrebare deschidere firma
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

intrebare deschidere firma

buna seara,


Doresc sa deschid o firma si as avea mai multe intrebari in legatura cu demersurile pe care trebuie sa le fac in consecinta.
1 Am o datorie la finante de aproximativ 2 ani in valoare de 2000 de pe activitati inregistrate be baza contractului de mandat. si doresc sa stiu daca pot sa imi ridic cazierul judiciar, si daca aceasta datorie ma poate opri sa deschid un SRL?
2 Aveti cunostinta daca Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) acorda credite pentru IMM-uri din fondurile lor proprii?Si daca acorda atunci se poate beneficia de aceste credite sau imprumuturi inca de la momentul depunerii actelor pentru firma, sau doar dupa ce firma exista si produce deja?
3 Care sunt formularele tip ccare trebuiesc competate pentru deschiderea unui SRL ( formularul pentru rezervarea nr de firma, etc), deoarece eu ma aflu in germania momentan si as dori sa am toate autorizatiile luate si formularele completate cand depun pentru deschidere.
cam cat costa deschiderea?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 13:08, 13 Septembrie 2010
1. cazierul judiciar nu e afectat de datoria catre Fisc, ci doar cazierul fiscal de care oricum veti avea nevoie; deci va trebui sa platiti...
2. FNGCIMM nu va acorda credite ci doar garanteaza, in schimbul unui comision de cca 1% pe an (adica in conditii avantajoase), rambursarea creditelor pe care le contractati cu banci comerciale;
3. va recomand sa apelati la asistenta de specialitate de pe langa Oficiul National al Registrului Comertului; comisioanele sunt suportabile.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii desschidere firma franciscanul franciscanul buna seara, Doresc sa deschid o firma si as avea mai multe intrebari in legatura cu demersurile pe care trebuie sa le fac in consecinta. 1 Am o datorie ... (vezi toată discuția)
Urgent cesiune de creanta intre dezvoltator si banca cris 40 cris 40 Buna ziua, Am urmatoarea problema : -am incheiat un anecontract de vinzare cumparare ptr un apt cu un dezv.imobilar,ptr care am platit 25 % ... (vezi toată discuția)
Vanzare prima casa dupa 5 ani Kroe Kroe Buna ziua De 2 luni ma chinui sa obtin acorduri in vederea vanzarii unei garsoniere obtinute prin programul Prima Casa, in ianuarie 2010. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)